Promote a Blog | Blog Directory | Content Marketing | Analytics | Blog | FAQ |

Explore » Blog Directory of Selected Blogs
Connect » Authentic Blogger Community
Discover » Featured Blogs and Topics

Content distribution for paanazman.blogspot.com

Blog Rating:
Promote Up Promote Down (click to visit & rate)
  
Blog Thumbnail

Bookmark and Share

Translate
Main Topics
* based on blog tags
BlogUpp Fans

DUNIA SUDAH BERUBAH

content discovered on Wednesday, December 20, 2017 in

Ya sekarang kita cari Angin, Buang Angin, Keluar Angin, Masuk Angin, Kepala Angin. Stay Tune, I will come back. siapa cakap zaman blogging sudah habis?

Budak 1 tahun 9 bulan dah Main Counter-Strike?

content discovered on Thursday, December 6, 2012 in

Honestly aku tak ajar langsung budak ni main Counter-Strike.. game ganas tuh.. Nama: Faris Umur: Seperti di atas Hobi: Gaming Cita-cita: Askar TERRORIST p/s: huh!? biar betol budak ni...

Sexy Gangnam Style Baru Best!

content discovered on Tuesday, December 4, 2012 in

Macam ni baru style... tak kelip-kelip mata tengok.. apa nak jadi la korang ni? hehehe.. p/s: lama tak post.. kita mulakan kembali dengan post ideo yang mencuci mata dan minda.

Rahmat- Hanya Segenggam Setia

content discovered on Tuesday, November 8, 2011 in

Hanya segenggam setia dapat aku pertahankan.. Lepaskanlah genggaman tanganmuPergilah dia menantimuJangan menangis...Janganlah kau menolehku lagiBiarlah kumembawa hatiJangan ditanya ke mana kupergi( korus )Tidakkah engkau sedar siapa diriku iniBukan merak kayangan tapi gagak di rimbaCuma yang ada segenggam setiaAkan kupertahankan untuk membahagiakanmuMasih lagi aku terasaBetapa hancurnya hatikuBila kau dipaksa bersamaDengan si dia...Senyuman yang engkau ukirkanSeakan mengundang sengsaraKalau ku tahu...

Screen- Bila Cinta diDusta

content discovered on Saturday, November 5, 2011 in

Bila cinta didusta.. Jangan hina 90's weyh.. stail nih.. huhu! Bila cinta didusta Hati mula gelisah Hilang kekasih hati Hidup jadi merana * : Insan yang diidam Kini dimilik orang Cinta yang diimpikan Putus di tengah jalan Terpaksa mengalah Mengapa menyinta Andainya tak setia Tak usahlah bercinta Jika hanya berpura Bila hati dah jemu Mula berpaling tadah Tak pernah difikirkan Orang yang ditinggalkan Tersiksa sayu pilu Ooo...oo.. merayu-rayu Ooo...oo.. ingin kembali Ooo...oo....

Lestari- Mahligai Dari Air Mata

content discovered on Friday, November 4, 2011 in

sedih membuta-tuli post-post aku ni.. korang yang melihat tu tengok-tengok la ek.. Izinkan diriku meluahkan rasa Maafkanlah aku andai kau terasa Biar kupaparkan apa yang terjadi Moga engkau tak ulangi Sungguh tak kusangka kau berpaling tadah Setelah lamanya menjalinkan cinta Dalam diam-diam kau sudah berpunya Tanpa aku menyedari semuanya Aku mendoakan agar kau bahagia Bersama si dia insan yang kau suka Percintaan kita tak sampai ke mana Setakat di bibir saja sayang Kau bina mahligai...

Apit ft Appy- Tak Ku Sangka Tak Ku Duga

content discovered on Thursday, November 3, 2011 in

Lagu ni syahdu beb! aku tak tau la apsal lagu ni popular sangat.. tapi memang best pon..huhu! Layan je la lagu ni yuk! Malam ku tidur tak lena Teringatkan dirimu Terimbas kembali kenangan lalu Alangkah indahnya bersamamu Mengalir airmataku Menemani malam sepiku Ku rindu saat bersamamu Sukarnya untuk ku melupakanmu Dahulu engkau berikan cinta Mengapa kini engkau berubah Manakah janji Akan setia menanti Jikalau engkau tak lagi cinta Katakan saja aku tak kisah Dari kau terus Membuat ku menunggu Tak...

Rindu 1/2 Mati- d'Masiv

content discovered on Monday, October 31, 2011 in

Lagu ni adalah lagu yang ditujukan oleh Noor Azmeeza Zozli... Bila jiwa dia kacau..haha! Terima kasih Meeza.. .. Aku ingin engkau ada disini menemaniku saat sepi menemaniku saat gundah berat hidup ini tanpa dirimu ku hanya mencintai kamu ku hanya memiliki kamu Reff: akurindu setengah matikepadamu sungguh ku ingin kau tahu aku rindu setengah mati meski tlah lama kita tak bertemu ku slalu memimpikan kamu ku tak bisa hidup tanpamu aku rindu setengah mati kepadamu sungguh ku ingin kau...

Lazy Song- Bruno Mars

content discovered on Sunday, October 30, 2011 in

Ya, hari ni aku sangat malas, harharhar! Today I don't feel like doing anything I just wanna lay in my bed Don't feel like picking up my phone So leave a message at the tone 'Cause today I swear I'm not doing anything I'm gonna kick my feet up Then stare at the fan Turn the TV on, throw my hand in my pants Nobody's gonna tell me I can't I'll be lounging on the couch, Just chillin' in my snuggie Click to MTV, so they can teach me how to dougie 'Cause in my castle I'm the freaking man Oh, oh Ye...

Negeri Sembilan Mosti Monang

content discovered on Friday, October 28, 2011 in

Hobin Jang Hobin!!! Biar sampai 7-0..hahaha! Negeri Sembilan vs Terengganu Stadium Shah Alam, Selangor 29 Oktober 2011 Hobin Jang Hobin! Hobin Jang Hobin...3x Daghi sawah tughun padang Kini kau dah pandai nondang Kali ini mesti monang Bukan susah cukup sonang Hobin jang hobin...3x Sumbek gol banyak-banyak Bia sampai jaghing kuyak Main bia hati-hati Jangan masok gol sendighi Hobin jang hobin...x3 Duo satu kocik bona Ompek satu sonyum lebar Kalu buleh tujuh kosong Bia dio balik molopong Molo...

Setiap Detik- Hijau Daun

content discovered on Friday, October 28, 2011 in

Layan je la jap lagu jiwang-jiwang ni..hehe! khas untuk Noor Azmeeza Zozli.. setiapdetikengkauyangdatangmimpiku setiapsiangmalammenggangguku taklelaptidurkukarenadirimu *setiapwaktuengkauyangselalumenghantuiku takpernahlaridaripikiranku takmauhilangdariingatanku tahukahengkausaatgelapdatang akumasihmencarimu engkaudimana repeat* tapimengapasaatkuterjaga kaumasihtakdisampingku sampaikapankahakumenantimu selalumenantimu reff: setiapdetikakumemikirkanmu setiapdetikrindumeracuniku setiapdetiktering...

Nak ubah konsep blog

content discovered on Wednesday, October 26, 2011 in

Aku rasa macam nak ubah la konsep blog aku ni.. jadi korang tunggu je la dalam bila2 masa aku ubah la nanti.. mungkin bukan otak untuk berfikir lagi.. Sekarang ni aku pon nak berfikir..huhu! so korang tunggu je la eh.. nak ubah konsep ngan nak ubah interface sekali.. ada orang cakap blog aku ni berat semacam.. huhu! *tunggu je la weyh!

Puaskah- Wali Band

content discovered on Monday, October 24, 2011 in

Sementara aku tgh berfikir ni, korang tengok-tengok je la dulu video-video yang ada ni..huhu! Lirik Lagu Wali Band - Puaskah Puaskah kau lukaiku Puaskah kau sakitiku Puaskah khianatiku Puaskah hoo.. Sayangku Di manakah nuranimu Di mana akal sehatmu Sekarang kau campakanku Setelah kau dapatkanku Reff: Mungkin hanya bila ku mati Kau 'kan berhenti 'tuk menyakiti Sampai kapan aku begini Terus begini Terus engkau lukai Ingatlah saat yang lalu Saat kau peluk diriku Tapi kini semua lalu Kau tega khiana...

Ayam Bakar

content discovered on Saturday, July 30, 2011 in

Kat Malaysia ni kalau cakap je pasal ayam, satu je perkataan yang boleh aku bagitau... SEDAP! huhu! Kat bawah ni la keadaan aku ngan kengkawan serumah memanggang ayam. Tengok keceriaan kat wajah diorang ni..haha! (dari kiri: Fatah, GD, Napie, John) Teknologi digunakan untuk dapatkan 'rentungan maksimum'..hahaha! Keceriaan dimuka mereka, apabila ayam bakar itu luar biasa sedapnya.. Nampak sedap kan.? hahaha! jom la datang sini.. Kat Perak jer.. *p/s: Sory la lama tak update, tangan dah lam...

Tertipukah aku? III

content discovered on Friday, January 14, 2011 in

Tertipukah aku? III Tapi itu adalah dari hatiku sendiri... Perlahan-lahan aku rasa dikhianati. Tapi, aku terus mempercayai kamu. Bodohnya aku! Masalah silam kamu menjadi masalah aku dan kamu. Aku sedang membimbing kamu untuk keluar dan selesaikan masalah kamu. Aku mahu kamu pilih hidup kamu. Tapi, kamu yang tak mahu. Kamu biarkan hidup lama kamu memanipulasi mempergunakan kamu. Tiada lagi ceria di muka kamu, tiada lagi aku terdengar tertawa dari kamu. Itu yang buat aku kecewa luluh berderai, lebih b...

Baik-baik sayang

content discovered on Thursday, January 13, 2011 in

Lagu hanya untuk kau dan aku... p/s: Semua cuma tinggal kenangan.....

Tertipukah aku? II

content discovered on Thursday, January 13, 2011 in

Tertipukah aku? II Tapi kamu telah lakukan sesuatu kepada aku... Kita berjumpa, tapi tak pernah berjumpa. Kita tak pernah berjumpa, tapi macam sudah selalu berjumpa. Aku kenal kamu, kamu kenal aku. Kamu bermadah sayang kepada aku, aku juga berbuat begitu. Aku berkata tulus dari hatiku, dan aku tahu kamu juga berbuat begitu. Itulah kepercayaan aku kepada kamu. Tapi, tertipukah aku? Aku tak kisah jika tiada lagi perasaan ceria. Aku tak kisah jika aku terasa. Aku tak kisah kita tak pernah berjumpa se...

Jaga Kamu Untuk Jaga Aku

content discovered on Thursday, December 9, 2010 in

Jaga Kamu Untuk Jaga Aku "Don't let bananas fruit two times", kata-kata yang begitu memberi impak dalam hidup aku. Maknanya aku memang tak suka benda yang sama pernah terjadi pada aku berlaku lagi. Kalau ianya sesuatu yang baik dan terindah, sepuluh kali pon aku tak kisah. Jadi aku memberikan sepenuh kepercayaan yang ada dalam diri aku hanya untuk kau. Aku percayakan kau. Jangan biar orang lain mempengaruhi kau. Aku tak mahu kau kecewa dan terluka lagi. Aku ada untuk kau. Pernah sekali kau lemas denga...

Cuak 2

content discovered on Friday, November 12, 2010 in

CUAK 2 (Cermin untuk Aku dan Kau) Terjahan kaki masa= pantas berlalu impian= makin terkubur perasaan= gembira pengisian diri= kosong kepala=serabut cuaca=hujan cinta=ada aku=kau=dia=mereka=tak tau apa yang terbuku di hati.. apa makna sebenarnya? p/s: Mencari sesuatu yang sesuai, pemikiran tahap dewa sahaja yang dapat memahami.. Selamat berfikir..

Terang-terang Jalan Itu Gelap

content discovered on Sunday, November 7, 2010 in

Terang-terang Jalan Itu Gelap Bila kita memilih, pilih dengan bijak. Baru lah ada orang cakap kita bijak. Bukan aku nak bermadah berhelah, tapi aku nak selesaikan masalah. Bila melangkah dalam hidup ni, aku dah pernah rasa macam-macam dugaan. Tapi, ada lagi yang lebih merasa perih dari aku ni. Jadi bila difikirkan balik kejadian yang pernah menimpa nasib sanubari aku dulu, rasa macam bodoh pulak. Ye lah, terang-terang jalan tu gelap. Kita kena ingat, ramai orang yang selalu mengambil kesempatan ke at...

Gagarella Model Management (Season 1)

content discovered on Sunday, October 3, 2010 in

sebuah projek penulisan novel terbaru dari Ammar Zahrol kata beliau "ok, aku dlm perancangan utk membuat novel yang berkisahkan sebuah model management company yg dianggotai pelbagai jenis org daripada latar belakang yg berbeza. i got th...e inspiration from Elite Model Management and also Gossip Girl". Berikut adalah latar belakang Modelling Agency ni.. Managing Director: Ammar Zahrol (with Lady Gaga) Creative Director 1: Syazwan Saufi Creative Director 2: Dey Aizat Creative Director 3: Deedy Myse...

Cara Budak Malas Buat Assignment

content discovered on Thursday, September 30, 2010 in

Cara Budak Malas Buat Assignment Aku tak tau la kenapa sejak seminggu ni aku susah nak tido. Nak pejam mata pon susah. Tapi aku ni dah selalu dok termenung jer.. Aduyai! Kalo macam ni hari-hari macam rakun la mata aku ni. Nak kata ada masalah besar pon, aku rasa macam takde masalah. Cuma mainan perasaan je kot? Aduyai! Tapi perasaan macam mana plak? Tu yang buat aku musykil kat diri sendiri tu.. haha! Aku tau apa masalahnya, masalahnya... entah la, tak reti aku nak cakap. Panjang plak aku cerita kang ...

Tak Seindah Malam Kelmarin

content discovered on Friday, September 24, 2010 in

Layan lagu ni buat sementara waktu... p/s: Tak tentu arah aku dibuatnya..aduyai!

Luar biasa

content discovered on Thursday, September 2, 2010 in

Luar Biasa Pernah sekali-sekala kita berusaha untuk melakukan sesuatu. Dalam kita berusaha itu tindakan 'luar biasa' selalunya kita buat tanpa kita sendiri sedar. Sedarkah anda? ahha! Ceritanya begini. Semua orang ada keinginan akan sesuatu, jadi kita akan memikirkan perkara tersebut. Sebenarnya perbuatan memikirkan tentang apa yang kita mahukan adalah satu DOA. Perasan tak? Dalam mencapai apa yang kita nak, sebenarnya kita telah membuat langkah pertama. Iaitu doa. Dalam memburu impian dalam Islam ada...

Nasihat Menasihati

content discovered on Tuesday, August 3, 2010 in

Beza menasihati dengan dinasihati Bila kita nasihat orang memang bernas betul otak kita ni bagi nasihat. Tapi bila kita ada masalah yang melanda, kita pula tak boleh fikir apa yang nak buat. Kenapa? Fikir punya fikir, baru la aku dapat tau apa yang terjadi. Rupa-rupanya, perasaan yang melanda tu yang mempengaruhi otak untuk berfikir. Maknanya? Maknanya waktu orang ada masalah, punyalah kaw-kaw ko bagi idea macam mana nak selesai masalah orang tu. Idea yang keluar tu best-best plak kan. Kadang-kadang t...

Kira-kira jadi gila

content discovered on Thursday, June 24, 2010 in

Masalah, masalah,masalah. Aduyai! Masa aku tengah memikirkan sesuatu hari ini, aku dapat membuat kesimpulan yang sangat hebat, menurut dari pandangan dan pemikiran ahli fikir macam aku ni la.. Aku cakap je kesimpulan tu hebat tapi kalau orang lain dengar, mesti nak bantah gila-gila punya. Kira-kira yang aku buat semuanya masuk akal. Cuma belum dibuktikan secara realiti je lagi. Tapi, dalam pandangan awal, atau pun hipotesis (*betul ke hipotesis?, kalau salah tolong betulkan..) yang aku buat kebanyakann...

Saya sayang Ayah!

content discovered on Monday, June 21, 2010 in

Saya sayang Ayah! Saya sebenarnya tak berapa nak tau yang hari ni sebenarnya hari bapa, tapi disebabkan dah tau hasil pemberitahuan dari adik-adik saya yang busuk tu. Saya pun nak buat la ucapan kat ayahanda saya yang tersayang tu. Nama beliau Azman bin Mansor, umur dia rahsia. Tengok la gambar dia masa muda-muda dulu tu. Jeles betul saya tengok, dia dapat mengorat wanita kat belakang tu, yang merangkap bonda saya yang tersayang. Saya, adik-adik dan bonda mengucapkan SELAMAT HARI BAPA kepada...


What do you think?

COPYRIGHT NOTICE: BlogUpp does not claim ownership of any content distributed via this blog directory and its content marketing channels.
The author of the blog mentioned at the top is assumed to be the content owner. BlogUpp is a blog promotion and content marketing service. Learn more

Terms of Service | Privacy Policy | Copyright © 2018, BlogUpp (aka BlogUp)